5/24/2014

seyyah1906

Kemal Kılıçdaroğlu "Biz Burakcan'a da sahip çıkıyoruz, Berkin'e de sahip çıkıyoruz"



"Biz Burakcan'a da sahip çıkıyoruz, Berkin'e de sahip çıkıyoruz"İki Lider arasında "Diktatör tartışması" Bu kez Okmeydanı'nda yaşanan olaylar arasında filizlendi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi.


Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı belirleme turundaydı önce adresi Ziraat odaları sonraki adresi Türkiye Barolar Birliği idi ama gündeminde köşk değil Okmeydanı'nda yaşananlar için Erdoğan'ın gösterdiği tavır vardı "İki dudağından çıkan her şeyin doğru olduğuna inanıyor. Toplumu bölmekten yana bir tavır takındığını ben çok iyi biliyorum. Öyle bir Başbakanla ilk kez karşılaşıyor Türkiye Cumhuriyeti"
Toplumun bir kısmından intikam alıyor, bölüyor dedi. CHP Lideri Kılıçtan keskin sözlerini peş peşe sıraladı "Ülkeyi ateşe atıyor müthiş bir kutuplaşma var Erdoğan'ın savaş tamtamları var" Polise yönelik şiddete karşıyız derken polisin eylemdeki tutumunu da eleştirdi "Biz Burakcan'a da sahip çıkıyoruz, Berkin'e de sahip çıkıyoruz. Eğer şiddete yönelirse polis müdahale eder kurşun kullanarak değil" Okmeydanı iktidar ile muhalefet arasında yeni bir cephe açtı

seyyah1906

Blog Hakkında seyyah1906

Güncel Haber videolarından ve değişik kategorilerden oluşturduğumuz video blogumuz

E-posta ile bu Blog'a abone olun :