6/09/2014

seyyah1906

Diyarbakır'da indirilen Türk Bayrağı için "O Bayrak bir yerinize mi battı?" Yorumu



"O Bayrak bir yerinize mi battı?" YorumuYol kesmeyle başladı gönderdeki Türk Bayrağının indirilmesiyle doruğa tırmandı Lice'de günlerdir devam eden gerginlik Diyarbakır 2'nci hava kuvvet komutanlığının kapısına kadar dayandı.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül "Türk bayrağının indirilmesini şiddetle kınıyorum" dedi Genelkurmay Başkanlığından da yazılı açıklama geldi eylemde kadın ve çocukların kullanıldığına dikkat çekildi sivil ölümlere sebep verilmemesi için şahsa ateş açılmadığı vurgulandı kınamayla başlayan Genelkurmay açıklaması "Türk Bayrağını gönderden kimse indiremez" iddiasıyla bitti Hükümet kanadından ilk tepki Milli Savunma Bakanından geldi Bakan Yılmaz "Rahatsız edici durumlar var ancak bunlar için sabırlı olmak lazım" dedi. siyaset perdesinde ilk sesli yüksek tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi MHP Bahçeli'nin salı grup konuşmasına kilitlendi. HDP'de grup toplantısını Lice'de yapacak.

Fatih Portakal Bayrak indirme olayı için şu yorumu yaptı.


Fatih Portakal yaptığı yorumda "Bir yerine mi battı be o bayrak kardeşim O Bayrak hepimizin bayrağı seninde bayrağın, benimde bayrağım senin atanın kanıda var benim atamında kanı var hepimizin kanı var bir yerine mi battıda indiriyorsun o bayrağı? yazık değil mi bu ülkeye?" diye sordu

seyyah1906

Blog Hakkında seyyah1906

Güncel Haber videolarından ve değişik kategorilerden oluşturduğumuz video blogumuz

E-posta ile bu Blog'a abone olun :