6/07/2014

seyyah1906

Selahattin Demirtaş "Biz senin tekme tokat dövdüğün Bakanlarına benzemeyiz"



"Biz senin tekme tokat dövdüğün Bakanlarına benzemeyiz"Selahattin Demirtaş "Biz senin tekme tokat dövdüğün Bakanlarına benzemeyiz" Demirtaş PKK'nın kaçırdığı çocuklar konusunda yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan'ı sert biçimde eleştirdi ve çeşitli iddialarda bulundu.


Selahattin Demirtaş konuşmasında "Biz anaların yüreğindeki acıyı pazarlık konusu yapacak kadar alçak değiliz." Bu alçaklığı yapanlar kendileri düşünsün. Çözüm mü istiyorsunuz AKP olarak? Buyrun kalıcı çözümü birlikte bulalım. Oradan öyle "HDP gitsin getirsin, BDP gitsin getirsin" demekle olmaz. Kaymakam, polis, asker götürüldüğünde başbakan çıkıp "HDP-BDP gitsin getirsin" demiyordu. Ne yapıyordu?

Heyet üstüne heyet gönderiyordu.


Alttan, gizli. Sonuç almak istiyorsa, ilgili kişiler bir araya gelirdi. Ama başbakan bunu yapmadı, yapmaz da. Çünkü derdi çocuklar değil. Başbakanın derdi, orada oturan annelerden nasıl daha fazla siyasi rant elde ederimdir. "Cumhurbaşkanlığı seçimine giderken acılı anneleri nasıl kullanabilirim." Başbakanın bütün derdi budur.

Çocuklar için üzülen bir başbakan olsaydı,


Roboski'de katlettiği çocuklar için genelkurmay başkanına teşekkür eder miydi? "Çocukları seven br adam olsaydı Berkin Elvan'ın anasını yuhalatır mıydı ya?" Bunlar mı bize ahlak dersi verecek?! Bunlar mı bize vicdan dersi verecek?! "Boğazına kadar çocuk kanına batmış bulaşmış bu adamlardan mı ahlak dersi alacağız?!"

Sen çık hakaret etmeye devam et, hakaret etmeye devam et. Sen çık bizim analarımızın acısı üzerinden milliyetçi oyları toplamaya devam et bakalım. Senin bakanların senden korkup tırsabilir, dizleri titreyebilir. Ama bizim şu küçük çocuklarımız var ya, senin karşında dizini değil gözünü bile kırpmazlar; bundan da emin ol!

seyyah1906

Blog Hakkında seyyah1906

Güncel Haber videolarından ve değişik kategorilerden oluşturduğumuz video blogumuz

E-posta ile bu Blog'a abone olun :