1/22/2020

seyyah1906

Eski MİT'ci Enver Altaylı'nın Kaşif Kozinoğlu ve İlker Başbuğ hakkındaki mektupları

FETÖ'den tutuklu eski MİT'çi, Enver Altaylı İlker Başbuğ ve Kaşif Kozinoğlu'nu şikayet etmiş.



Eski MİT çalışanı Enver Altaylı casusluk ve fetö yöneticiliğinden tutuklu fetö elebaşı Fetullah Gülen'e 2008 yılında yazdığı mektuplar ortaya çıktı.

fetö şikayet mektupları

Mektuplarda İlker Başbuğ ve Kaşif Kozinoğlu'nu şikayet etmiş

Enver Altaylı mektuplarda hem eski genelkurmay başkanı İlker Başbuğ'u hem de şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren eski MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nu Fetullah Gülen'e şikayet etti.

O Mektuplardan sonra Başbuğ ve Kozinoğlu tutuklandı

O şikayetlerden sonra İlker Başbuğ ve Kaşif Kozinoğlu tutuklandı ve Kaşif Kozinoğlu şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti eski MİT çalışanı Enver Altaylı hakkında hazırlanan iddianamade örgütün kirli yüzünü ortaya çıkaran çok önemli bir delil yer aldı.

Fetullah Gülen'e gönderilen mektuplar

Mektuplar Enver Altaylı'nın bilgisayarında bulundu mektupları kaleme alan eski istihbaratcı Fetullah Gülen'e Muhterem efendim diye hitap ediyordu.

Hedefinde Kaşif Kozinoğlu vardı Özbekistan'da Fetö okullarının kapatılmasından Kaşif Kozinoğlu'nu sorumlu tuttu Enver Altaylı Fetullah Gülen'e etkisiz hale getirilmesini yazdı.

Kaşif Kozinoğlu'nun esrarengiz ölümü

Kaşif Kozinoğlu mektuptan 3 yıl sonra Ergenekon soruşturmasından tutuklandı sonra da Silivri cezaevinde kuşkulu bir şekilde hayatını kaybetti koğuş arkadaşı olan emekli albay Hasan Atilla Uğur 2016 yılında yani mektuplar ortaya çıkmadan kumpası FOX Habere anlatmıştı.

Enver Altaylı mektupta Kaşif Kozinoğlu'nun MİT müsteşarı olma ihtimaline dikkat çekmiş eski genelkurmay başkanı İlker Başbuğ'da fetöcü istihbaratcının hedefindeydi İlker Başbuğ'a Fetullah Gülen'in olumlu bakmadığını yazmıştı. eski genelkurmay başkanı İlker Başbuğ'da mektuptan 4 yıl sonra silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmek suçlamasıyla tutuklanmış kumpasın ortaya çıkmasıyla İlker Başbuğ tahliye edilmişti

seyyah1906

Blog Hakkında seyyah1906

Güncel Haber videolarından ve değişik kategorilerden oluşturduğumuz video blogumuz

E-posta ile bu Blog'a abone olun :